Een fijne massage geven? Gebruik glijmiddel!

Wil je jouw partner verrassen met een fijne massage, na een lange en drukke werkdag? Dan heb je helemaal geen massageolie nodig. Je kunt je partner namelijk ook heel fijn masseren met glijmiddel. Heb je nog glijmiddel in de slaapkamer staan, dan hoef je dus niet naar de drogist om massageolie te kopen.

 

Silicone glijmiddel als massageolie

Wij raden je aan om silicone glijmiddel als massageolie te gebruiken. Dit glijmiddel droogt namelijk niet uit tijdens het masseren. Dit komt omdat het glijmiddel niet opgenomen wordt door de huid, maar er gewoon op blijft liggen. Zelfs als je je partner een uur lang masseert, blijft het glijmiddel gewoon op de huid liggen. Dit betekent dat het masseren lekker soepel blijft gaan. En loopt de massage een beetje uit de hand? Dan heb je meteen glijmiddel bij de hand om samen een stapje verder te gaan.

Silicone glijmiddel online bestellen

Heb je toch geen glijmiddel meer in de kast staan? Dan kun je dit goedje gemakkelijk en snel online bestellen. Dit doe je bij Xman-Store: jouw online glijmiddel expert. Overigens verkoopt Xman-Store niet alleen glijmiddel op siliconenbasis, maar ook glijmiddel op waterbasis. Dit glijmiddel is minder geschikt voor het geven van een massage, maar kun je wel op seksspeeltjes en met condooms gebruiken.

 

Bestel beide glijmiddelen bij Xman-Store en je hebt altijd het juiste glijmiddel in huis voor een massage of een spannende work-out tussen de lakens.